Även fast det inte dyker upp så många inlägg här så går det fint med både träning och mat. Gymmet blir det minst 1 gång per vecka och vardags-promenader blir det nästan varje dag. Längre promenader är det dock lite mindre av för tillfället men allt går i etapper, även motivationen. Just nu känner jag dock att det ska bli galet skoj att gå ner dom sista 10 kilona (10 kilo är redan av klarade!) med mitt FAT camp-projekt. Även fast att vikten på vågen har gått upp sedan jag började så kommer den att börja sjunka snart, var så säkra..

Planer framöver? Fortsätta som jag gör med träning och mat tills jag når 75 kg vilket är min målvikt. Att jag sedan kommer att gå upp några kg har jag nästan räknat med då muskler väger mer än fett (nästan 20% mer faktiskt) och det kommer att vara helt okej. Kan dock tänka mig att det blir svårt att inte ”lyssna” på vågen..

Ska försöka få till lite inlägg här på formjournalen framöver, och även lägga till lite vanliga foton också – blir så mycket roligare att besöka då tycker jag! Lite dumt bara att jag aldrig tar med mig mobilen när jag är och tränar.. 🙂

 

Så är läget just nu! Jag återkommer imorgon.

Tjillevip!

Skriv gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Go top