Jag har 5 st promokoder (du laddar hem appen gratis) till PoWorkout Ball&Band som jag kommer att lotta ut till er där ute, hur grymt är inte det?

Det enda du behöver att göra är att skriva ett inlägg på din blogg, länka hit och sedan skriva en kommentar här i detta inlägg, enkelt va? Javisst!

Appen är till iPhone, kostar egentligen 22 kr och finns här att köpa.

Lycka till!

 

 

PoWorkout Ball&Band

Träningsapparna PoWorkout finns som två olika appar för iPhone och iPad – PoWorkout Trim&Tone och PoWorkout Ball&Band. Med en träningsboll och ett gummiband kan du förbättra formen roligt och snabbt – appen erbjuder 21 träningsprogram med boll eller träningsgummiband.

Med appen kan du börja träna på din egen nivå och avancera i eget tempo med hjälp av 30 träningsnivåer – nivå 1-10 är för nybörjare, nivå 10-20 är för vältränade och 20-30 för mycket vältränade personer. Den guidar dig genom hela träningsprogrammet. Video och bilder visar alla övningarna ihop med detaljerade teknikbeskrivningar att läsa. Det finns också tips och alternativ på övningarna för den som är nybörjare eller mycket vältränad. Det går att kombinera de 21 träningsprogrammen som du vill – det gör det lätt att variera din träning. Att variera träningen är det bästa sättet att nå snabba resultat. PoWorkout står för “powerful workouts” = korta, enkla, effektiva och roliga träningsprogram. Spendera mindre tid för att komma i den form du vill genom att träna snabbt men effektivt. Konceptet går ut på att träna tidseffektivt för att göra få resultat. Resultaten kommer snabbare när du tränar kortare pass ofta. Kör 20-30 minuter PoWorkout 2-4 gånger i veckan för att skapa en fastare, starkare och slankare kropp. Träningsprogrammen är även ett bra komplement till till löpning, promenader, konditionsmaskiner, cykling, gruppträning eller annan konditionsträning. Träna PoWorkout före, efter eller någon gång mitt i.

Det behöver inte vara svårt att komma i form – appens utvecklare Caroline Nilsson och Susanne Jarl tipsar om att hålla träningen enkel och fokusera för att ge järnet i varje övning.

 

Så här fungerar PoWorkout

Välj ditt träningsprogram och den nivå du vill träna på, tryck på start och gör som PoWorkout guidar dig, efter träningen så får du poäng som samlas.

Börja träna på din nivå, utvecklas i egen takt och samla träningspoäng för att mäta dina resultat. Om du vill – dela dina träningar med kompisarna på Facebook och Twitter.

Du kan välja om du vill träna övningarna i programmen som cirkelträning eller en efter en. Varje träningsprogram tar 5-10 minuter beroende på val av nivå, val av vilotid och ditt träningstempo.

PoWorkout kommer ihåg antalet set och repetitioner från sist du körde respektive träningsprogram och kan fungera som din personliga tränare i din iPhone eller iPad.

Träna var du vill, hemma, på gymmet eller hotellrummet, på semestern eller affärsresan. Allt du behöver är en träningsboll eller ett -gummiband.

1 kommentar

  1. Pingback: Passa på! | GymGlambloggen

Skriv gärna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Go top